Home 6. DEMUNTER Eddy

gr01

6.

DEMUNTER Eddy

cdenv logo

Sinds mijn geboorte ben ik woonachtig in Rode. Als jonge knaap samen met mijn ouders in “Ten Broek” en later naar de Boomgaardweg. Sinds 1981 woonachtig in Bergenveld, samen met mijn echtgenote Marina en zoon Tim.
Beroepshalve ben ik sinds 1980 in vast dienstverband bij de federale overheid o.a. FOD WASO – FOD Justitie en heb ervaring opgedaan op verschillende federale kabinetten.
Sinds 2006 ben ik in functie als preventieadviseur-coördinator in de penitentiaire inrichtingen. Deze job biedt mij de gelegenheid te ervaren hoe moeilijk het is om te werken met verschillende culturen, maar overtuigd mij ervan dat met wederzijdse inspanning en wilskracht veel bereikt kan worden. Eveneens vanuit deze functie verruimd mijn blik rond het aspect veiligheid, iets waar ik dan ook ,met uw steun, mijn bijdrage wil leveren in onze gemeente.
In onze gemeente ben ik al meerdere jaren voorzitter van de CD&V afdeling, gewezen lid van de programmeringcommissie van GC de Boesdaalhoeve en sinds twee jaar gemeenteraadslid.
Indien u meer wenst te weten omtrent mijn persoon mag u gerust later nog eens komen kijken op deze site of even met mij contact opnemen. Dank u;

Ik sta voor:

  • Dialoog met alle inwoners van onze gemeente ;
  • Verbetering van de levenskwaliteit in onze gemeente;
  • Veilige en nette gemeente;
  • Activiteiten voor jong en oud;
  • Duidelijke communicatie van de overheid naar de burger